top of page
Ara

Chobani, geri dönüşebilen ambalajlar ile plastik kullanımını azaltmayı hedefliyor

Chobani, plastiğe alternatif olarak yeniden dönüştürülmüş kağıttan imal edilen ambalajları piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Chobani, geri dönüşebilen ambalajlar ile plastik kullanımını azaltmayı hedefliyor

Chobani, plastiğe alternatif olarak yeniden dönüştürülmüş kağıttan imal edilen ambalajları piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Halihazırda markanın soğuk demleme kahve, kahve kremaları ve yulaf sütü gibi ürünleri kağıt bazlı ambalaj ürünleri beğeniye sunulmuştu ve marka şimdi de, yoğurtta daha sürdürülebilir bir çözüme yöneliyor.


Kağıt ambalaj, doğa dostu ve yenilenebilir malzemelerden gelen %80 mukavvadan imal ediliyor ve ince bir plastik koruma katmanına sahip. Ürün geri dönüştürülebilir malzemelerden yapılmış olsa da marka, geri dönüşüm için gerekli olan katı kurallara tamamen uyan bir çözüm bulmanın zor olduğunun farkında ama ilk aşama için güzel bir girişim.


Marka önümüzdeki dönemde, yulaflı yoğurdunu daha az plastik, daha fazla yeniden dönüştürülebilir kağıt bazlı ambalajlarda satışa sunarak, sürdürülebilir gelecek adına vaatlerinden birisini daha gerçekleştirme adına ciddi bir adım atmış olacak.

Etiketler:

0 yorum
bottom of page