top of page
Ara

Çevrimiçi süpermarket istegelsin, hizmet alanını genişletmeye devam ediyor

Çevrimiçi süpermarket istegelsin, İstanbul ve Kocaeli’den sonra Ankara'da hizmet vermeye hazırlanıyor.

İstanbul'dan sonra geçtiğimiz yılın sonuna doğru, Kocaeli'nde de faaliyetlerine başladıklarını duyurmuştu.


Şirket tarafından paylaşılan son bilgilere göre istegelsin, 1 Şubat itibariyle Ankara’da hizmet vermeye başladı. İlk aşamada, Altındağ, Çankaya, Keçiören, Yenimahalle, Mamak, Etimesgut ve Gölbaşı ilçelerinde hizmet vermeye başlayan istegelsin, İstanbul ve Kocaeli’nde de olduğu gibi soğuk zincir bozulmadan ürünlerini kullanıcılarına ulaştırmayı hedefliyor.


Ankara'lı tüketicilerin ilk alışverişlerine özel olarak hem 30 Lira değerinde indirim yanısıra, teslimat ücreti alınmayacağını da belirtildiğini ekleyelim. Şu an itibariyle 1 milyon indirilme sayısını geçen ve 400 bin aktif müşteriye sahip olan marka, yeni şehirlerle birlikte büyüme hedeflerine ulaşmayı hedefliyor.


Konu ile ilgili alakalı değerlendirmelerde bulunan istegelsin CEO’su Sedat Yıldırım, evlere teslim siparişlerde tüketicilerin en büyük endişelerinden birisi de meyve, sebze ve etlerde soğuk zincirin bozulması olduğunu ifade etti.


istegelsin olarak hassas ürünleri hijyenik ortamlarda hazırlanan özel paketlerde ve soğutmalı araçlarda teslimatları gerçekleştirerek en taze şekliyletüketicilerine ulaştırdıklarını da belirten Yıldırım, evlerin tüm ihtiyaçlarını süpermarket fiyatına kapılarına getirdiklerini ifade etti.

istegelsin, ‘süpermarketin yeni hali, yeni nesil süpermarket’ olarak tanımlıyoruz. İş modelimiz normal bir süpermarketten farklı olarak sadece fiziksel anlamda bir mağaza açmamak üzerine kurulu. Ürün portföyümüzde halihazırda 6.500 çeşit ürün bulunuyor, her geçen gün ürün çeşitliliğimiz artmaya devam edecek, çeşitliliğimizi gıda ve gıda dışı tüm ev ihtiyaçlarının yüzde 90'ını karşılayacak hale getirmek istiyoruz.

istegelsin İstanbul, Kocaeli ve Ankara’dan sonra 8 büyükşehirde daha faaliyete geçecek


Daha önce zincir market deneyimi ile dikkatleri çeken Mehmet Fatih Saraç'ın bir projesi olarak çıkan İste Gelsin, Future Teknoloji Tic. A.Ş.’nin bir çözümü olarak 2018 yılında sadece İstanbul Batı Ataşehir’de hizmet vermeye başlamıştı.


Hem iOS hem de Android platformlarından ücretsiz olarak yüklenebilen uygulama alt yapısına sahip olan Future Teknoloji’nin 4 Ekim 2018 tarihli Ticaret Sicil Gazeti’nde yayınlanan sermaye artırımıyla sermayesi 21 milyon 200 bin TL. Şirketin %75’i Murat Ülker’in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu E Star Global E Ticaret Satış ve Pazarlama A.Ş.’ye kalan %25’in 24,99’u Mehmet Fatih Saraç’ın Yönetim Kurul Başkanı olduğu Mesaş Mes Danışmanlık A.Ş.’ye ait ken %0,01’i de Mehmet Fatih Saraç’ın şahsına ait.

0 yorum
bottom of page