top of page
Ara

Burger King, müşterilerinden rakibi McDonald's menülerinden sipariş vermeye teşvik ediyor

Fast food zinciri Burger King oldukça alışılmadık bir adım attı: Müşterileri rakip McDonald's'tan ve diğer rakip restoranlardan sipariş vermeye çağırdı

Şu anda ofis su soğutucusuna yakın bir yerde olmayabilirsiniz, ancak yine de radarınızda olması gereken markalardan en çok konuşulan yaratıcıları öne çıkarmak istiyoruz. Bugün herkes Burger King’in McDonald’s’a "desteğinden" bahsediyor.


Şirketin İngiltere kolu Pazartesi günü bir tweet atarak tüketicilerden, Burger King olsun ya da olmasın, koronavirüs salgını sırasında yerel fast food satış noktalarını desteklemelerini istedi.


Yıllarca baş düşmanı McDonald's'ı trolledikten sonra, bugün (2 Kasım) Burger King, hayranlarına McDonald's müşterilerini yüceltmek için tüm çabalarına rağmen, şimdi sizden 'McDonald's'tan Sipariş Vermenizin' iyi şirkete destek olacağını söyledi.


Burger King'in şık görünümlü mesajı "Sizden bunu yapmanızı isteyeceğimizi hiç düşünmemiştik" diye başlıyor.

'KFC, Quick, O'Tacos, Domino's Pizza, Subway, Eat Sushi, Pizza Del Arte, Hippopotamus, Pitaya, Sushi Shop, Big Fernand, Mamma Primi, Chez Michel'den sipariş vermenizi hiç düşünmediğimiz gibi. , Le Bistrot Basque, Café Kokomo, Yima… veya diğer bağımsız yemek mekanlarından herhangi biri, burada bahsedilemeyecek kadar çok, ”diye devam ediyor basılı reklam.

"Bu nedenle, yardım etmek istiyorsanız, eve teslim, paket servis veya arabayla kendinize lezzetli yemekler sunmaya devam edin."

Kendimizi içinde bulduğumuz çaresiz zamanların bir işareti olan reklam, insanlara gıda satış noktalarının pandeminin elinde acı çektiğini ve bunun sonucunda yaygın işsizliğe neden olduğunu hatırlatmayı amaçlıyor.


Burger King, hayranlarının "Whopper almak her zaman en iyisi olsa da, Big Mac sipariş etmenin o kadar da kötü bir şey olmadığını" bilmesini istiyor. Sosyal kanallarının ötesinde, basılı ilan iki Fransız ulusal gazetesi olan L'Équipe ve Le Journal du Dimanche'de yayınlandı.


Burger King'i son birkaç yıldır takip eden herkes için bu son derece karakter dışı hareket olarak yorumladı. Daha geçen hafta, rakibinde bir Cadılar Bayramı dublörü oynadı ve tuvaletlerine ses tanıma yazılımı kurdu ve "iptal edilmiş palyaço" kelimelerini dinlemek için eğitildi. Üç kez söylenirse, tuvaletin ışıkları karardı ve bir Ronald McDonald olarak belirlemişti.


Ve 2019'un sonunda Burger King, Whopper'ın McDonald's'ın alternatifinden daha büyük olduğunu kanıtlamak için o yıl fotoğrafını çektiği Whopper'ın arkasına bir Big Mac sakladığını açıklamıştı.

0 yorum
bottom of page