top of page
Ara

Bundle’ın yeni reklam filmi "Hararetli Sokak Röportajı" yayınlandı

Güncelleme tarihi: 16 Haz 2021

Sevilen Haber uygulaması Bundle için hazırlanan sokak röportajı olarak reklam filminde vatandaşların yorumlarını dublaj sanatçıları tarafından seslendiriliyor

Bundle’ın yeni reklam filmi "Hararetli Sokak Röportajı" yayınlandı

Birçok kategoride son dakika gelişmeleri ve bilgileri tek platformda paylaşan haber uygulaması Bundle, 2014 yılından bu yana agresif büyümeye devam ediyor.


Uygulama temel olarak, kullanıcıların ilgi alanlarına özel haberleri tek bir uygulama üzerinden takip etmesini sağlıyor. Türkiye ve dünyadan 13 binin üzerinde haber sitesi yanısıra, teknoloji portalını, blog, dergi ve köşe yazarını içeren geniş bir platform.


Türkiye’de aylık 1 milyonun üzerinde aktif kullanıcısı bulunan Bundle’ın, “Bundle ile Sokak Röportajı: Ekonomi Özel” başlıklı reklam kampanyasında Bundle, son günlerde YouTube'da artan sokakların nabzını tutan videolardan esinlenerek, gündemi takip eden vatandaşlara bir mikrofon uzatılmasıyla birlikte hararetlenen sokak röportajları çevresinde şekilleniyor.


Ekonomi yorumlarına profesyonel dublaj

Kampanyayı farklı kılan ise röportajlar üzerine yapılan profesyonel dublajlar. Ekonomi hakkında vatandaşın fikirlerini dinleyen Bundle muhabirini ve vatandaşları profesyonel dublaj sanatçıları Umut Tabak, Uğur Taşdemir, Elif Acehan ve Birtanem Candaner gibi önemli sanatçılar tarafından seslendiriliyor.


Sokak röportajındaki samimiyeti muhafaza edebilmek için kurgu sürecinde herhangi bir müdahelede bulunmayan ekip, oyuncuların bireysel performansları ve doğaçlama yeteneklerinden faydalanma yoluna gidiyor. Kamera karşısında ekonomiyi değerlendiren vatandaşlar kadar çevresinde yer alan dinleyiciler de oldukça gerçekçi bir performansa imza attılar.


Kampanyanın yönetmenliğini Autonomy prodüksiyon ajansından Enis Baruh tarafından yönetilirken kreatif süreci Kutsal Bayraktar üstlendi.

Kampanya Künyesi

Müşteri: Bundle Marka Sorumlusu: Enes Danış Kreatif: Kutsal Bayraktar Kreatif Yönetmen: Enis Baruh Prodüktör: Özlem Seçkiner Prodüksiyon Ajansı: Autonomy

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page