top of page
Ara

Bose, Frames serisi için hoparlörlü üç yeni güneş gözlüğü piyasaya sürüyor

Tempolu spor için yapılırken, Tenor ve Soprano günlük kullanım için uygun

Bose, iki orijinal seçeneği piyasaya sürdükten bir yıl sonra Frames serisi hibrit güneş gözlüğü, kulaklık cihazları için üç yeni model piyasaya sürdü. Yeni modellerin adı Tempo, Tenor ve Soprano ve şirket, bunları test edildiğinde temelde bas olmayan Alto ve Rondo'dan daha iyi bas tepkisine sahip oldukları söyleniyor. Öncekiler gibi, hallice küçük hoparlörleri ile takılı güneş gözlüğü olduklarına dikkat etmenizde fayda var. Ses bileşenleri, kulaklarınızı gizlemeyecek şekilde tasarlandı, böylece müzik, podcast veya sesli kitap dinlerken bile çevrenizi duyabilirsiniz.


Yeni modellerin güncellenmiş mikrofon sistemi, cihazları kullanarak telefonda konuşmayı kolaylaştırmak için rüzgarı ve diğer ortam seslerini dışarıda tutabilir. Ayrıca, yeni Çerçeveler, ses seviyesi için entegre dokunmatik kontrole sahiptir - parmağınızı sağ şakak üzerinde ileri veya geri kaydırmanız yeterlidir - böylece telefonunuzu açmak veya kısmak istediğinizde telefonunuzu açmanız gerekmez.


Tempo (yukarıda resmedilmiştir), aşırı sıcaklıklara ve çeşitli koşullara dayanabilen termoplastik bir malzeme olan TR90 (Antibakteriyel madde)'dan yapılmış bir çift spor güneş gözlüğüdür. Ayrıca, hareket halindeyken gözlüğün yüzünüzden aşağı kaymasını önlemek için kavrayıcı burun pedlerine sahiptir. Bu modelde tapınaklara yerleştirilmiş 22 mm hoparlörler vardır ve bunların, saatte 40 Km hızla giderken bile dinlediğiniz şeyi duyabilmeniz için yeterince güçlü olmaları gerekir.

Tenor (Bose)

Ek olarak, Tempo USB-C uyumludur, sekiz saatlik pil ömrüne sahiptir ve aralarından seçim yapabileceğiniz farklı faydalara sahip birkaç lensi vardır: temel polikarbonat olan, Road Orange (yansıtıcı yüzeylerden gelen parlamayı azaltabilir), Trail Blue (kontrastı artırabilir parlak güneş koşulları altında) ve Alacakaranlık Sarısı (alacakaranlıkta kullanım için çok düşük ışıklı mercek).


Bu arada, hem Tenor hem de Soprano, birincisi kare bir tasarıma ve ikincisi ince bir kedi gözü şekline sahip olarak günlük kullanım için yapıldı. İkisinin de 16 mm hoparlörleri vardır, çizilmeye ve kırılmaya karşı dayanıklıdır ve 5,5 saatlik pil ömrüne sahiptir. Ayrıca Soprano için seçebileceğiniz birkaç lens var: Mirrored Blue, Silver for Tenor, Rose Gold ve Purple-fade.

Soprano (Bose)

Üç modelin tümü satışa hazır ve şimdi Bose ve seçkin satıcılardan 249,95$ fiyatla satın alınabilir durumda. Türkiye fiyatları ise henüz belli değil.

Etiketler:

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page