top of page
Ara

BitPay, Deloitte'un en iyi 500 teknoloji şirketi listesine giriş yaptı

BitPay, Pinterest'i Deloitte'un prestijli listesinde birkaç sıra geride bıraktı

BitPay, Pinterest'i Deloitte'un prestijli listesinde birkaç sıra geride bıraktı

Kripto para birimleri ana akımın dikkatini çekmeye devam ederken, sektörün bazı yerel şirketleri de ilgi odağı oldu. Bitcoin ödeme işleme şirketi BitPay, bugün 499 diğer önemli teknoloji şirketinin arasına katıldı.


BitPay Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Big Four muhasebe firması Deloitte, BitPay'i Technology Fast 500 listesinde gösterildiği gibi Kuzey Amerika'nın en iyi 500 öncü teknoloji kıyafetinden biri olarak görüyor. BitPay, 348. sırada yer alan sosyal medya gücü Pinterest'i yenerek 341. sırada yer alıyor.


Deloitte'un web sitesine göre "Sıralama, sunulan başvurulara ve halka açık şirket veritabanı araştırmalarına göre derleniyor ve kazananlar üç yıllık bir dönemdeki mali yıllık büyüme yüzdesine göre seçiliyor".


Arrowhead Pharmaceuticals, %106.508'lik muazzam bir büyüme göstererek prestijli grup arasında ilk sırada yer almaktadır. 341'de BitPay %290 büyümeye sahip. Medya akış cihazı sağlayıcısı Roku, 483. pozisyonda daha ileride yer alıyor.


Açıklamada, "Technology Fast 500 tanınırlığına hak kazanmak için, şirketlerin ürünlerinde müşterilere şirketin işletme gelirlerinin çoğuna satılan tescilli entelektüel teknolojiye sahip olması gerekir" denildi.


Açıklamada, "Şirketlerin temel yıl işletme gelirlerinin en az 50.000 ABD Doları ve cari yıl işletme gelirlerinin en az 5 milyon ABD Doları olması gerekir" dedi.


"Ek olarak, şirketler en az dört yıldır faaliyette olmalı ve genel merkezleri Kuzey Amerika'da olmalıdır."


Medya kuruluşu Red Herring ayrıca BitPay'i teknoloji veya yaşam bilimleri alanlarında Kuzey Amerika özel şirketleri arasında ilk 100 finalist olarak kendi listesine koydu.


Çarşamba günü büyümesini sürdüren BitPay, kripto ödemelerinden yararlanmak isteyen şirketler için daha fazla yol açıkladı.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page