top of page
Ara

Bitcoin dalgalanırken, önde gelen kripto para borsası Coinbase halka açılmayı hedefliyor

Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesine yükselirken, en önde gelen kripto para borsası halka açılma niyetinin sinyalini verdi

Kripto para borsası Coinbase Perşembe günü yaptığı açıklamada, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'na bir taslak kayıt beyanı sunduğunu ve nihai bir ilk halka arz planlarının yolunu açtığını söyledi.


Duyuru, Koronavirüs salgını sırasında Bitcoin ve diğer kripto para birimlerine olan ilginin artmasıyla birlikte geliyor. Yatırımcılar, ABD doları zayıfladıkça bu tür para birimlerini çekici bulmuşlardır.


Bitcoin kendi fiyat rekorlarını kırıyor ve son zamanlarda sembolik jeton başına 20.000 dolarlık dönüm noktasını aştı. Veri sağlayıcısı Refinitiv'e göre, o zamandan beri yükselmeye devam etti ve son işlem 23.000 $ 'dan sadece utangaçtı.


Coinbase, web sitesine göre 2012 yılında piyasaya sürüldü ve "100'den fazla ülkede 35 milyondan fazla insan kripto para birimi satın almak, satmak, saklamak, kullanmak ve kazanmak için Coinbase'e güveniyor." Şirket, platformda 25 milyar dolardan fazla varlığa ve işlem gören toplam hacmin 320 milyar dolardan fazla olduğuna işaret ediyor.

0 yorum
bottom of page