top of page
Ara

Apple'ın iPhone 13 tanıtım etkinliğinin sanal ortamda olması planlanıyor

Geçen hafta, Apple'ın artan COVID-19 vakaları nedeniyle zorunlu yüz yüze çalışmaya dönüşünü en az bir ay erteleyeceği duyurmuştu

Apple'ın iPhone 13 tanıtım etkinliğinin sanal ortamda olması planlanıyor

Geçen hafta, Apple'ın artan COVID-19 vakaları nedeniyle zorunlu yüz yüze çalışmaya dönüşünü en az bir ay erteleyeceği duyurmuştu. Beklendiği gibi, bunun Apple'ın bu sonbaharda tanıtacağı iPhone 13 planlarını da etkilemesi muhtemel ve Bloomberg'den Mark Gurman şimdi iPhone 13 etkinliğinin yüz yüze değil sanal olacağını bildiriyor.


Apple başlangıçta tüm çalışanların Eylül ayından itibaren haftada en az üç gün ofise gelmeleri gerektiğini söylemişti. Ancak geçen haftaki bir notta Apple, bu gereksinimi en az bir ay geciktireceğini söyledi.


Power On bülteninin son sayısında Gurman, Apple'ın yüz yüze çalışmaya geri dönmek için Eylül zaman çizelgesini ilerletebilseydi ve yüz yüze iPhone 13 etkinliğinin makul olduğunu yazıyor. Şimdi, iPhone etkinliğinin yine sanal olması bekleniyor.


Gürman'ın yazısı şöyle;

Tüm Apple çalışanları başlangıçta planlandığı gibi ofise geri dönseydi ve enfeksiyon vakaları düşük olsaydı, Apple'ın 2019'dan bu yana ilk kişisel ürün etkinliğine hazırlanacağını düşünmek makul olurdu. Bunun yerine, başka bir tanıtım videosu bekleyin. Apple'ın web sitesinde ve YouTube'da ve ayrıca çevrimiçi satışlara odaklanın.

Bu, sanal bir iPhone etkinliği için üst üste ikinci yılı temsil edecek. Ancak bu yılki fark, iPhone 13'ün Eylül ayında bir duyuru için planlandığına inanılması. Geçen yıl iPhone 12, pandemi ve ilgili tedarik zinciri kesintileri nedeniyle Ekim ve Kasım'a ertelenmişti.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page