top of page
Ara

Apple’ın bir sonraki iPhone'u 13 Ekim’de duyurulacak

Nihayet duyuruldu: Apple, iPhone etkinliğinin 13 Ekim'de gerçekleşeceğini duyurdu ve davetiyeyle "Hi, Speed" ibaresi duyuruldu

Apple'ın Temmuz ayında iPhone'un her zamanki Eylül lansman penceresini kaçıracağını söylediği gibi, bu yılki iPhone etkinliğinin normalden biraz daha geç olması şaşırtıcı değil. Daha sonraki lansman büyük olasılıkla COVID-19 salgınının yarattığı gecikmelerden kaynaklanıyor. Apple, Eylül ortasındaki bir etkinlikte yeni Apple Watch ve iPad'leri tanıtarak, sonbahar donanım sezonundan tam anlamıyla çıkmadı.


Söylentilere göre iPhone 12 serisinin, köşeleri karelenmiş (belki iPad Pro'ya benzer) ve 5G ağlarını destekleyen yeni bir tasarıma sahip olması bekleniyor. Ayrıca, yeni 5,4 inç boyutunda (iPhone 11 Pro'dan daha küçük olacak) ve 6,7 inç boyutunda (şimdiye kadarki en büyük iPhone olacak) dahil olmak üzere dört farklı modelde gelmesi bekleniyor. Ancak, yeni iPhone'ların pürüzsüz 120 Hz yenileme hızlarına sahip olmasını umuyorsanız, bir yıl daha beklemeniz gerekebilir.


Apple'ın yeni kulak üstü kulaklıklar, daha küçük ve daha uygun fiyatlı bir HomePod ve görünüşte AirTag olarak adlandırılan Tile'ın konum izleme etiketlerinin bir rakibi de dahil olmak üzere bir dizi başka ürüne sahip olduğu söyleniyor. Apple'ın etkinlikte olanlar hakkında daha fazlasını paylaşma şansı her zaman vardır. Ve Apple, Haziran ayında ilk ARM tabanlı Mac'ini bu yılın sonunda piyasaya süreceğini, böylece bunun hakkında daha fazla bilgi edinebileceğimizi duyurdu.

Etiketler:

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page