top of page
Ara

Apple Fitness+ özel konukların sesli hikayeleriyle yakında başlayacak özelliği: Time to Walk

Apple Fitness+ aboneleri için egzersiz uygulamasında ilham verici hikayelerin yer aldığı bir ses deneyimi" olarak tanımlanan yeni bir "Time to Walk" özelliğini duyurdu

Apple Fitness+ özel konukların sesli hikayeleriyle yakında başlayacak özelliği: Time to Walk

Bu haftanın başlarında Apple, genellikle bir yazılım güncellemesinin son beta sürümü olan watchOS 7.3 Sürüm önizlemesini yayınladı. Güncelleme için sürüm notları, Apple Fitness+ aboneleri için "Egzersiz uygulamasında konukların siz yürürken ilham verici hikayeler paylaştıkları bir ses deneyimi" olarak tanımlanan yeni bir "Time to Walk" özelliğini listeliyor.


Apple Fitness+ aboneleri, bir Apple Watch'ta Antrenman uygulamasını açabilir, Yürüme Süresi'ni seçebilir ve yürüyüşleri sırasında dinlemek üzere sesli hikayelerden birini seçebilirler. Bu özellik muhtemelen tekerlekli sandalye kullanıcılarını da kapsayacağı belirtildi.


Twitter kullanıcısı Othmane tarafından paylaşılan bir Apple Fitness+ tanıtım videosunun ekran görüntüsüne dayanarak, Time to Walk'un lansman sırasında şarkıcı Shawn Mendes'in 30 dakikalık bir hikayesini içereceği anlaşılıyor. Othmane, videonun aynı zamanda şarkıcı Dolly Parton, NBA yıldızı Draymond Green ve Netflix orijinal dizisi "Orange Is the New Black" de Suzanne Warren rolüyle tanınan aktris Uzo Aduba'nın hikayelerini de gösterdiğini söylüyor.


Yürüme Süresi ayarları, watchOS 7.3 ve iOS 14.4'ün önceki betalarında haftalar önce görünmeye başlasa da, hikayelere henüz erişilemiyor. Özellik, muhtemelen bu hafta, yazılım güncellemeleri kamuya açıklandığında başlatılmalıdır.


Apple Watch'ta yeni bir ayar, yeni Yürüme Süresi hikayelerinin hazır olduklarında Antrenman uygulamasına eklenmesini sağlamak için açılabilir. Hikayeler, Apple Watch güç kaynağına ve eşleştirilmiş bir iPhone'un yanına bağlandığında indirilecek ve antrenman tamamlandığında otomatik olarak silinecek.


Apple Fitness+, abonelere güç, yoga, dans, koşu, yürüyüş, bisiklete binme, kürek çekme ve daha fazlasını kapsayan egzersiz videoları kitaplığına erişim sağlayarak, Apple tarafından işe alınan bir eğitmen ekibinden her hafta yeni içerikler sunarak geçen ay piyasaya sürüldü. Fitness+, kullanıcıları motive etmek için Apple Watch'taki kalp atış hızı gibi kişisel ölçümleri entegre ederek antrenmanın önemli anlarında onları ekranda canlandırıyor. Yürüme Zamanı, antrenmanların bir ekran izlemeye gerek kalmadan açık havada tamamlanabileceği göz önüne alındığında benzersiz olacaktır.


Apple Fitness+ şu anda Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda, İrlanda ve Birleşik Krallık'ta mevcuttur. Şimdilik Türkiye'de mevcut değil. Apple, tüm Apple Watch kullanıcılarına bir aylık ücretsiz deneme ve 15 Eylül 2020'den sonra yeni bir Apple Watch Series 3 veya daha yenisini satın alan müşterilere üç aylık uzatılmış bir deneme sunuyor. Deneme süresinden sonra hizmet 9,99 ABD doları olarak fiyata sahip. Amerika Birleşik Devletleri'nde aylık 79,99 ABD dolar değerinde.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page