top of page
Ara

Apple, 2020'nin en iyi ve en çok indirilen App Store uygulamalarını belirledi

Apple iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV ve Mac için olağanüstü uygulama ve oyunları ödüllendiren 2020 App Store En İyi ödülünün kazananlarını açıkladı

Apple bugün, iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV ve Mac için olağanüstü uygulama ve oyunları ödüllendiren 2020 App Store En İyi ödülünün kazananlarını açıkladı. Şirket ayrıca 2020'nin en popüler uygulamalarının geleneksel listesini paylaştı.


2020'nin en iyi uygulamaları

Wakeout! bağımsız geliştirici Andres Canella tarafından geliştirilen 2020'nin en iyi iPhone uygulaması seçildi. Uygulama, ev ofislerinde ve sınıflarda herkes tarafından yapılabilecek hızlı ve hafif egzersizler getiriyor.


Popüler ZOOM görüntülü sohbet uygulaması, dünyanın her yerinden öğrencilerin salgın sırasında evlerinden öğrenmeye devam etmelerine izin verdiği için 2020'nin en iyi iPad uygulaması seçildi. ZOOM ayrıca 2020'de App Store'da en çok indirilen ücretsiz uygulama oldu.


Mac için Fantastical by Flexibits, App Store'da bulunan 2020'nin en iyi uygulaması seçildi. Uygulama, toplantıları, görevleri yönetmek ve her şeyi farklı platformlar arasında senkronize etmek için gelişmiş özellikler sunan, macOS kullanıcıları için popüler bir takvim alternatifidir.


Disney+, yılın Apple TV uygulaması ödülünü kazanırken, kullanıcıların odaklanmasına, rahatlamasına ve uyumasına yardımcı olmak için tasarlanmış bir uygulama olan Endel, Apple Watch için 2020'nin en iyi uygulaması seçildi.


2020'nin en iyi oyunları

Apple, App Store'da bulunan oyunlara adanmış yıllık ödülünde başka bir kategoriye sahiptir. Bu yıl açık dünya oyunu Genshin Impact, en iyi iPhone oyunu seçildi. Apple, iPad için yılın oyunu olarak Riot Games'ten Legends of Runeterra'yı seçti.


Bir dedektif RPG oyunu olan Disco Elysium, yalnızca Mac App Store'da bulunanlar dikkate alınarak Mac için yılın oyunu seçildi. Ve son olarak, Apple TV için Dandara Trials of Fear yılın oyunu seçildi. Dandara Trials of Fear, Brezilyalı bir stüdyo tarafından geliştirildi ve 2D bir evrende çeşitli zorluklar getiriyor.


Apple ayrıca, şirketin abonelik oyun platformu olan Apple Arcade'de bulunan en iyi oyunu seçti. Sneaky Sasquatch 2020 seçimiydi. Oyun geçen yıl piyasaya sürüldü ve kamp alanlarında dolaşarak, piknik sepetlerinin soğutucularından yemek yiyerek, gölde balık tutarak ve daha pek çok şey yaparak "sasquatch hayatını yaşamanıza" izin veriyor.


2020'nin uygulama trendleri

Apple, 2020'den itibaren iPhone, iPad, Apple TV, Apple Watch ve Mac için en iyi uygulama ve oyunlara ek olarak, App Store'da bulunan diğer bazı harika uygulamaları da vurguladı. Buna Shine, Everything Whiteboard, Caribu, Pokémon GO, ve ShareTheMeal dahildir.


Kullanıcılar ayrıca App Store Today sekmesinde 2020'nin en iyi uygulamalarını ve oyunlarını içeren iki liste bulacaklar - bu da ZOOM, TikTok, Among Us ve Call of Duty: Mobile'ı sıralamanın en üstüne getiriyor.


Bu uygulamaların arkasındaki geliştiriciler, diğer tarafına kazananın adının yer aldığı özel bir App Store simgesi ile ödüllendirilecek.


0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page