top of page
Ara

Amazon: Şov devam etmeli

Amazon'un küresel Noel kampanyası, planları pandemi yüzünden altüst olan genç bir balerinin hikayesini anlattığı kampanyası oldukça dikkat çekici

Amazon, bu yılın zorluklarının ortasında toplumu bir araya getiren kararlı genç bir balerinin ilham verici bir hikayesini anlatan ve Queen'in "Şov Devam Etmeli" düzenlemesiyle 2020 yılbaşı kampanyasını tanıttı.

Kampanyada, reklamdaki karakteri çok beğenen 17 yaşındaki Fransız balerin Taïs Vinolo, Bale okulunun kapanması ve gösterisinin iptal edilmesi de dahil olmak üzere birçok aksilikle karşı karşıya olmasına rağmen zanaatını eğitmeye ve uygulamaya devam ediyor. Onun güçlü hikayesinin peşinden giderken başrol oynamaya yönelik hayalleri Covid-19 nedeniyle suya düşüyor. Bunun onu engellemesine izin vermeyerek, rutinini uygulamaya devam ediyor - mümkün olduğu her yerde ve her zaman dans ediyor. Kararından ve kararlılığından ilham alan kız kardeşi ve çevresindeki topluluk, ona duygusal bir finalde bir sahne ve seyirci vermek için bir araya geliyor.


Reklamda Fransız balerin Taïs Vinolo rol alıyor ve Beyoncé’nin Formation ve Rihanna’nın We Found Love filmlerinin yanı sıra 2019 yapımı Queen & Slim için müzik videoları çeken Melina Matsouka yönetti.


Kampanya Ekibi

Simon Morris - Küresel Yaratıcı Başkan Yardımcısı

Jo Shoesmith - WW Yönetici Kreatif Direktörü

Jennifer Finch - Kıdemli Kampanya Yöneticisi, AB

Kelly McFarren - Kıdemli Kampanya Yöneticisi, Global

Kara York - Kıdemli Yaratıcı Program Yöneticisi, Global

Jennifer Orrestad - Yaratıcı Program Yöneticisi, Global

Ajans ve Prodüksiyon

Yaratıcı Ajans - Lucky Generals

Yönetmen - Melina Matsoukas

Prodüksiyon Şirketi - PrettyBird

Yerel Üretim Şirketi - Bölüm

Kurgu - Andrew Morrow

Post Prodüksiyon - ETC

Ses - Sam Ashwell / 750mph

Müzik Kompozisyonu - Peter Mauder

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page