top of page
Ara

Adidas, geri dönüştürülmüş malzemelerden bir tenis kortu inşa etti

Adidas, okyanus plastiklerini geri dönüştürerek inşa ettiği tenis kortunu, Avustralya’nın kuzeydoğusunda bulunan Büyük Set Resifi'nin üzerine konumlandırdı

Adidas, geri dönüştürülmüş malzemelerden bir tenis kortu inşa etti

Son günlerin önemli trendlerinden olan sürdürülebilirlik akımı, markaların yenilikçi projelerinde stratejik değişimlerin önünü açıyor. Birçok şirket, çevre kirliliğinin artışına dikkat çekmek adına yenilikçi projelere imza atıyor. Geçtiğimiz günlerde Adidas, okyanuslara atılan plastiklerin geri dönüşümünden tenis kortu inşa ederek harika bir marka aktivizm örneğine imza attı.

Adidas'ın 2015'ten bu yana işbirliğini sürdüren Parley for the Ocean ile iş birliği sonucu hayata geçirilen tenis kortu projesi, dünyanın en büyük resif sistemi olan Büyük Set Resifi'nin üzerine konumlandırıldı. İnşa süresi ve diğer süreçlerin tamamlanmasının ardından Avustralyalı ünlü tenisçilerin yer aldığı bir maç organize edildi. Etkinliğin ardından tenis kortu bölgedeki yerel bir okula bağışlandığı öğrenildi.


Adidas, geri dönüştürülmüş malzemelerden bir tenis kortu inşa etti

Geri dönüştürülmüş malzemelerden inşa edilen kortta gerçekleştirilen organizasyon, Adidas'ın parley okyanus plastiği atıklarından yapılan yüksek performanslı bir giyim serisinin tanıtımı ile senkronize gerçekleştirildi. Bu özel seri ürünlerin Büyük Set Resifi'nin renklerinden ilham aldığı olası görünüyor.

Etiketler:

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page