top of page
Ara

Accenture, 5G ağ yeteneklerini güçlendirmek için Arca'yı satın aldı

Accenture ayrıca İspanya ve Portekiz'de 5G ağ yeteneklerini geliştirmek için daha iyi konumlara taşımaya yardımcı olacağı aşikar

Accenture, 5G ağ yeteneklerini desteklemek için ağ operasyonları ve iş hizmetlerine odaklanan bir İspanyol mühendislik hizmetleri şirketi olan Arca'yı satın aldı. Daha spesifik olarak, ağ izlemeyi otomatikleştiren entegre bir platformun desteğiyle Arca, telekom altyapısının mühendisliği, tasarımı, dağıtımı ve yönetimi dahil ağ operasyonları için çok disiplinli hizmetler sunuyor.


Accenture için, satın almanın "ağ hizmetlerinin mühendisliği, tasarımı, dağıtımı ve işletimi için kilit bir ortak olarak rolünü güçlendirmesi" ve şirketi İspanya ve Portekiz'deki ağ yeteneklerini geliştirmek için daha iyi bir coğrafi konuma getirmesi bekleniyor.


Accenture’un Iberia’daki işlerini yöneten Domingo Mirón, "5G, bulut ve uç bilişim, işletmeler için yeni bir değişim ve yenilik dalgasını başlatacak" dedi.

“Tam potansiyellerini gerçekleştirmek için şirketler, doğru stratejiyi benimsemek ve ağ yatırımları ile sağlanan yeni iş çözümleri oluşturmak için şimdi harekete geçmelidir. Bu satın alma, Arca'nın uzmanlığından yararlanarak, müşterilerin 5G Bulut ağ dönüşümlerini tasarımdan devreye almaya ve işletmeye kadar hızlandırmalarına yardımcı olma becerimizi güçlendirecek."

Manish Sharma ayrıca Arca’nın "ağ hizmetleriyle ilgili engin deneyiminin" Accenture’ün daha geniş stratejisini nasıl tamamladığını vurguladı.


Sharma, "Birlikte, müşterilerin işletim modellerini uyarlamalarına, çalışanlarının becerilerini geliştirmelerine ve 5G'nin tam potansiyelini ortaya çıkarmak için inovasyonu teşvik etmelerine yardımcı olacağız" dedi.

İşlem şartları açıklanmazken Accenture, Arca’nın 640 çalışanının İspanya’daki Accenture’e katılacağını açıkladı.


Bu son satın almanın yanı sıra, Accenture, Louisiana Belle Chasse'de 2.000 dönümlük bir rafineri olan Phillips 66'yı özel bir cep telefonu ile donatmak için Temmuz ayında AT&T ile güçlendirilen ortaklar aracılığıyla gelecekteki potansiyel 5G kullanım durumlarının temelini oluşturacak ağ çözümü ve 5G geleceğindeki yerini sağlamaya odaklandı.


Accenture’ün Kuzey Amerika İletişim ve Medya Sektörü Lideri Andrew Walker ortaklık hakkında RCR Wireless News’a konuştu ve 5G’yi bulut bilişimin temel sağlayıcısı olarak tanımladı.


"AT&T ile tüm alandaki ağı kaplamak ve ardından insanların işlerini nasıl yaptıklarını ve makinelerin birbiriyle nasıl ilişkili olduğunu araştırmaya başlamak için AT&T ile çalışıyoruz" dedi. "Ve bunların tümü, sızıntıların ve dökülmelerin olduğu güvenliğe, verime bakmak için buluta geri dönüyor. Artık makinelerdeki tüm sensörler, kullandıkları bulut sağlayıcısına anında rapor verebilir ve tüm analizleri çalıştırabilir. "

"Bulut teknolojileri gerçekten harika, ancak bu 2.000 dönümlük bir alanda gelişmiş ağ olmadan, şirkete pek yardımcı olmuyor."

Etiketler:

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page