top of page
Ara

2021'de olmazsa olmaz 30 Android uygulaması

Mobil ödemelerden çevrimiçi yemek sipariş etmeye kadar, 2021 için en iyi Android uygulamaları listesi

Android için ücretsiz uygulama, Android uygulama indir, uygulama indir, ücretsiz uygulama, android uygulama, playstore, playstore apk

Google Play Store'da milyonlarca mobil uygulama var ve belirli bir uygulamada duramayız gibi görünüyor. En iyiyi ve doğru olanı bulmak biraz kafa karıştırıcı olabilir. Ne tür Android uygulaması aradığınız önemli değil, en iyisini seçerken sizi şaşırtabilecek birçok benzer uygulama var.


İşte, özellikle bir Android cihazınız varsa ve cephaneliğinize bazı önemli uygulamalar eklemek istiyorsanız, 2021'de aramanız gereken en iyi Android uygulamalarının derlenmiş bir derlemesi.


Bu aynı zamanda, 2021 için bazı Yeni Yıl Kararları alırken artık gerçekten kullanmadığınız bazı eski Android uygulamalarına veda etmek için de harika bir fırsat olabilir.


2021'de denemeniz gereken en iyi Android uygulamaları

Öyleyse, hayatınızı daha eğlenceli ve düzenli tutmanıza yardımcı olabilecek en iyi android uygulamalarının listesine bir göz atalım:


1. Nova Launcher

Nova Launcher, çok düzgün, hızlı, hafif bir kullanıcı arayüzüne ve tonlarca özelleştirmeye sahiptir. Ayrıca, Android App Store'da onu daha da fazla değiştirmek için bir dizi simge paketi bulunmaktadır. Nova Launcher, Android App Store'daki en iyi Android başlatıcılarından biridir ve uygulama çekmecenizi, uygulama dock'unuzu, bildirim rozetlerinizi, simgelerinizi ve klasörlerinizi ve kolay gezinme için düzinelerce hareketi özelleştirmenize izin verir.


Bu android mobil uygulamasının premium sürümü, bazı kilitli hareketler, temalar dahil olmak üzere çok daha fazla özelliğin ve özelleştirmenin kilidini açar ve size akıllı telefonunuzun kullanıcı arayüzünü daha fazla kontrol etmenizi sağlar.


En iyi yeni android uygulamalarının dikkate değer özellikleri, Nova Launcher uygulaması:


— Telefonların UX / UI'si üzerinde tam kontrol;

— Uygulama çekmecelerini, hareketleri, bildirimleri ve daha pek çok şeyi düzenleyin;

— Birkaç uygulama için susam kısayolları mevcuttur;

— Gece modu, çoklu temalar, özelleştirilebilir metin, simgeler, dosyalar, klasörler;

— Klasörleri gizleyin ve gösterin.


Android için buradan indirin


2. Bumble

Yeni bağlantılar oluşturmak, Android cihazınız aracılığıyla daha önce hiç olmadığı kadar kolay hale geldi. Şimdi, Bumble bunu kolaylaştırmak için burada. Bu Android uygulaması, arkadaşlık sürecini daha güvenli hale getirmek için basitleştirdi, böylece doğru insanlarla buluşabilirsiniz.


Bu Android mobil uygulaması, kullanıcıların dünyanın dört bir yanından olası bağlantıları kaydırmasına olanak tanır. Android için telefon uygulamasının en ilginç kısmı, kadınların bile daha anlamlı bir tartışmaya ilk adımı atma seçeneğine sahip olması.


Android telefonlar için ücretsiz uygulamaların dikkate değer özellikleri, Bumble uygulaması:


— Sohbetler kadının kontrolünde;

— Bu süre içinde herhangi bir hareket yapılmazsa maçlar 24 saat içinde sona erer;

— Sadece heteroseksüel çiftlerle sınırlı değil;

— Ekstra doğrulama özellikleri, belirli bir hareketi yaparken kendinizin bir resmini yükleyin;

— Arkadaş bulmak için Bumble BFF / Bumble Bizz modu.


Android için buradan indirin


3. Google Cihazımı Bul

Google'ın Cihazımı Bul, cihazınızın çalınması veya kaybolması durumunda kullanışlı olan tüm zamanların en iyi ücretsiz android uygulamasıdır. Kullanımı son derece kolaydır, kaybolduğunda cihazınızın yerini bulmanıza, şifresini veya şifresini sıfırlamanıza yardımcı olur ve hepsinden önemlisi tüm verileri silebilirsiniz.


Konum belirleme ve verileri uzaktan silme, sahip olduğu birkaç çekici özelliktir. Bu, bağlı kalmak ve Android cihazınızın güvenliğini sağlamak için Android için en iyi uygulamalardan biridir.


Android için en iyi telefon uygulamasının dikkate değer özellikleri, Cihazımı Bul uygulaması:


— Kayıp cihazınızın yerini bilin;

— Başka bir android cihaza gerek olmadan bir dizüstü bilgisayardan, masaüstünden ve hatta bir iPhone'dan erişin;

— Aynı hesapla giriş yaptığınız tüm telefonlarınızı bulun;

— Telefonun verilerini uzaktan silin;

— Kayıp telefonu kilitleyin veya izlemek için bir film müziği çalın.


Android için buradan indirin


4. Kaspersky Mobile Antivirus

Kaspersky Mobile Antivirus, cihazınızda sahip olmanız gereken Android güvenliği için en iyi uygulamalardan biridir. Mükemmel virüs algılama yazılımı ile sizi kötü amaçlı yazılım tehditlerinden korur. Tarayıcı geçmişinde, microSD kartta ve ayrıca dahili depolama alanında kolayca arama yapabilir.


Android güvenliğine yönelik bu harika uygulamalar, örneğin konum arama, uzaktan veri silme gibi en iyi hırsızlık önleme özelliklerine sahiptir ve ayrıca Android Cihazınızdan herhangi bir geçiş yaptığınızda banka bilgilerinizin güvenliğini artırır.


Tüm zamanların en iyi android uygulamalarının dikkate değer özellikleri olan Kaspersky uygulaması:


— Virüs Temizleyici ve otomatik kötü amaçlı yazılım engelleme;

— Virüslere, casus yazılımlara, fidye yazılımlarına ve truva atlarına karşı istek üzerine ve gerçek zamanlı olarak tarar;

— Kişisel bilgileri cihazınızdan silerek hırsızlardan korur;

— Özel mesajlarınıza, fotoğraflarınıza ve daha fazlasına erişmek için gizli kod ekleyin;

— Çevrimiçi alışveriş ve banka işlemleri yaparken finansal bilgilerinizi güvende tutar.


Android için buradan indirin


5. CamScanner

CamScanner, cihazınız için tüm zamanların sahip olması gereken Android uygulamalarından biridir. Bu uygulama, belgeleri taramak için telefonunuzun kamerasını kullanır. Net ve keskin görünmeleri için metinler ve grafikler için akıllı kırpma ve otomatik geliştirme özelliklerine sahiptir.


Jpeg ve PDF biçimlerindeki belgeler kolayca paylaşılabilir, ayrıca AirPrint ve faks belgeleri özelliği de en iyisidir. Bu en iyi ücretsiz android uygulaması, belgeleri birden fazla android cihazla senkronize etmek için harika bir özelliğe sahiptir.


CamScanner, öğrenciler için harika bir uygulama ve özellikle de yarı zamanlı bir işte çalışıyorlarsa, bir üniversite öğrencisi olarak hayatın oldukça hareketli olabileceğini çok iyi biliyoruz. Bu makale yazma platformu, bir ödevi sıfırdan yazma veya çalışmanızı yeniden okuma ve düzenleme şeklinde yardım sağlar. Ayrıca, uygulamanın mobil bir sürümü üzerinde çalışan özel bir web geliştiricileri ekibine sahiptir.


EssayPro uygulaması test edildikten sonra herkese açık olarak indirilebilir. Bunun da ötesinde, hem kullanıcılar hem de ziyaretçiler tarafından erişilebilen en popüler akademik görevler için nasıl yapılır kılavuzlarıyla dolu bir blog bölümü sunarlar.


Android telefonlar için en iyi ücretsiz uygulamaların dikkate değer özellikleri, CamScanner uygulaması:


— Akıllı geliştirmeli çok sayfalı belgeler çeşitli gelişmiş modlarla taranır;

— Taranan fotoğrafları otomatik olarak kırpın ve sonuçları sisteme PDF / JPEG formatında kaydedin;

— Kolay arama için herhangi bir belgeye notlar ve etiketler ekleyin;

— Bir ağ üzerinden faks taraması yapar, PDF dosyalarını e-posta yoluyla gönderir;

— Dosyaları bulut depolamaya yükleyin ve Google Cloud Print ile kablosuz olarak dosyaları yazdırın.


Android için buradan indirin


6. Spotify

Spotify, kaçırmamanız gereken Android için en iyi müzik uygulamalarından biridir. Dünya müziğine erişmenize yardımcı olur. Tüm favori müziklerinizi, albümlerinizi dinleyebilir ve ayrıca kendi çalma listelerinizi oluşturabilirsiniz.


Peki, android için bu telefon uygulamasını indirdikten sonra yapmak istediğiniz ilk şey nedir? İşte buyrun, ruh halinize veya müzik zevkinize uyan ve benzersiz ses kalitesinin keyfini çıkaran hazır bir çalma listesi seçin.


Android telefon uygulaması Spotify uygulamasının dikkate değer özellikleri:


— Daha yüksek kalitede müzik akışını ve indirmeyi dinleyin;

— Sildiğiniz oynatma listesine geri dönün;

— Şarkılarınıza, sanatçılarınıza benzer melodiler bulun;

— Şarkılarınızdan bazılarını gizli tutun;

— Haftalık Keşfedin: İlgi alanınıza göre sizin için seçilmiş oynatma listesi.


Android için buradan indirin


7. Google Pay

Android, tamamen sahip olduğunuz cihazın türüne bağlı olarak mobil ödeme için en iyi seçeneklerden bazılarına sahiptir. Google Pay, android için tüm zamanların en iyi uygulamalardan biridir, verilen banka listesinden herhangi bir kart türünü ve ayrıca çok sayıda ödül kartı eklemenize olanak tanır.


Asıl kart numarası asla paylaşılmadığı için tüm bilgileri güvende tutar, aslında kart detaylarını güvende tutmak için sanal bir kart numarası kullanılır.


En iyi ücretsiz android uygulamaları Google Pay uygulamasının dikkate değer özellikleri:


— İstediğiniz zaman para transfer edin;

— Ses Yoluyla Para Gönderme ve Alma;

— Hizmet Faturalarını Ödeyin: elektrik, gaz, su, emlak vergisi, sigorta faturası, DTH şarjı vb.

— Çoklu Ödeme Seçenekleri: QR kodu, UPI adı, banka bilgileri ve cep telefonu numarası;

— Her ödeme için ödül kazanın.


Android için buradan indirin


8. Instasize

Instasize, gelişmiş bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır ve bir dizi profesyonel fotoğraf düzenleme özelliği sunan, sahip olunması gereken Android uygulamalarından biridir. Instasize, benzersiz ve anlamlı içerik oluşturmak için herkesi araçlar ve ilhamla güçlendirmek vizyonuyla başlatıldı ve dünya çapında milyonlarca kullanıcıyı bir araya getirdi. Temel özellikler ücretsiz olarak sunulur, ancak premium özellikler yüzlerce ekstra seçenek, benzersiz arka planlar ve güzellik araçları sunar ve kullanıcıların hareket halindeyken harika düzenlemeler yapmasını sağlar ve bu da onu en iyi Android uygulamalarından biri yapar.


Instasize'ın dikkate değer özellikleri:


— 100'den fazla orijinal filtre

— Filmden ilham alan efektler elde etmek için vintage kaplamalar

— Renk ayarlama araçları

— Eşsiz ve özel içerik

— Instagram, TikTok vb. İçin özel şablonlar


Android için buradan indirin


9. Zomato

Yine Android için en iyi uygulamalardan biri olan Zomato, dışarıda yemek yemek veya çevrimiçi yemek siparişi vermek için yakınınızdaki restoranları keşfetmenize olanak tanır. Restoranların resimlerine, menülerine, kullanıcı incelemelerine göz atın ve nerede yemek isterseniz karar verin, Zomato’nun harita özelliği sizi orada yönlendirecektir.


Bu Android uygulaması, paket servisi olan restoran, masa rezervasyonu ve keşifler gibi müşteri ihtiyaçlarını karşılayan diğer birçok benzersiz özelliğe sahiptir. Ayrıca restoranlarda birçok indirim ve teklif bulabilir, bu da işinizi cebinizde taşımayı kolaylaştırır.


En iyi Android uygulamalarının dikkate değer özellikleri, Zomato uygulaması:


— Restoranlar, Barlar ve Kafeler için ada, konuma, mutfağa vb. Göre kolay arama;

— En iyi burgerler, mükemmel buluşma noktaları, trend restoranlar vb. Gibi yerlerin seçilmiş listeleri;

— Arkadaşlarınızla bağlantı kurun ve ne ve nerede yediklerini görmek için onları takip edin;

— Herhangi bir restoranda kendinize bir masa ayırtın;

— Zomato Gold: Premium üyeler için indirimler ve teklifler.


Android için buradan indirin


10. Hulu

Hulu, kolayca TV izleyebileceğiniz ve en yeni çevrimiçi filmlere ve şovlara göz atabileceğiniz Android için harika bir uygulamadır. Daha kişiselleştirilmiştir ve canlı TV şovları, filmler vb. Birçok seçenek arasından seçim yapabilir, ayrıca isteğe bağlı kanalları seçebilirsiniz.


Hulu’nun büyük akış kitaplığı, Fargo, South Park, Fear, Walking Dead ve daha pek çok ünlü şovun en son ve eski sezonlarını içerir. Ne kadar çok izlerseniz o kadar iyi olur, Android için MYStuff ile favori şovlarınızı, filmlerinizi vb. Kolayca takip edebilirsiniz. Bu Android uygulaması, en çok takip edilen ve en sevilen akış kitaplıklarından biri seçildi.


En iyi ücretsiz android uygulamaları olan Hulu uygulamasının dikkate değer özellikleri:


— Öncelikle yeni TV şovlarını ve kendi orijinal içeriklerini yayınlamaya odaklanır;

— 50'den fazla popüler kanala sahip isteğe bağlı ve canlı TV;

— Birden çok cihazda, Android ve iOS, Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, Fire tabletlerde, Google'ın Chromecast cihazlarında, Mac ve PC tarayıcılarında çalışır;

— Geniş bir içerik kitaplığı;

— İnternet hızınıza bağlı olarak kalite seviyelerini otomatik olarak ayarlayın.


Android için buradan indirin


11. Google Çeviri

Google Çeviri, yabancı ülkelerde sık sık seyahat eden tüm android kullanıcıları için en iyi arkadaş oldu. Google Translator, en az 103 dili yazarak ve yaklaşık 59 dilde çevrimdışı olarak çevirebildiği için tüm zamanların en iyi Android uygulamaları arasında yer alıyor.


Anında kamera çevirisi 38 dile çevrilecek. HD modu 39 dili çevirirken, konuşma modu 32 dili çevirecek, el yazısı veya karalama 93 dili çevirecek. Şimdi, bu onu android için en harika uygulamalardan biri yapıyor.


Android için en iyi telefon uygulamasının dikkate değer özellikleri, Google Çeviri uygulaması:


— Dil paketlerini indirebilir çevrimdışı kullanabilirsiniz;

— Vurgulanan metni herhangi bir belgede çevirin;

— Başka bir dilde yazılmış tabelaları kendi dilinize dönüştürün;

— Chrome, Google uygulaması ve Gboard uygulamasına entegre edilmiştir;

— Daha sonra hızlı erişim için önemli çevirileri kaydetmek için özel deyimler sözlüğü.


Android için buradan indirin


12. LastPass

Android kullanıcıları şifrelerinizden emin olabilir. Şimdiye kadarki en iyi ücretsiz android uygulaması olan LastPass, şifrelerinizi ve bir kasada saklanan hassas bilgilerinizi kilitleyen bir şifre yöneticisi ve şifre dolabıdır.


Daha çok gerisini halleden bir ana şifredir. En son android uygulamasıyla kendinizi güvende hissedin ve alışveriş yapın, profilleri koruyun ve çok daha fazlasını yapın.


En iyi ücretsiz android uygulamaları olan LastPass uygulamasının dikkate değer özellikleri:


— İki faktörlü kimlik doğrulama, mobil uygulama şifresiyle kilit açma ve parmak iziyle oturum açma;

— Otomatik form doldurucu ve rastgele şifre üreticisi;

— Güvenli dijital cüzdan ve kullanıcı kasası;

— Bire Bir Bire Çoğa paylaşım;

— Parolaları ve şifrelenmiş dosya depolamayı kaydedin ve doldurun.


Android için buradan indirin


13. Mint

Son olarak, tüm android kullanıcılarının tüm mali durumlarını yönetme konusunda güven duyabilecekleri bir yer var. Mint, bir para yöneticisidir ve mali durumunuzu yönetmek söz konusu olduğunda android için bugüne kadarki en iyi uygulamalardan biridir.


Banka hesaplarını, kredi kartlarını, faturaları ve yatırımları bir araya getirir, böylece her zaman bilgilendirilir, harcamalarınızı ve birikimlerinizi kontrol edebilirsiniz. Harika! Çalışanlar için mükemmel ve çok ihtiyaç duyulan en iyi ücretsiz android uygulamasıdır.


Android, Mint uygulaması için iyi uygulamaların dikkate değer özellikleri:


— Banka hesaplarınızı, ipotek, kredi / banka kartlarınızı, ayrıntılarınızı yönetin;

— Harcama geçmişinize göre otomatik olarak bütçe tutarları önerin;

— Acil durum finansmanı veya borcu azaltma gibi kısa veya uzun vadeli tasarruf hedefleri belirleyin;

— Faturalarınızı ödemek için hatırlatıcılar ayarlayın;

— Özelleştirilebilir raporlar gelir, harcama, borçlar, varlıklar ve net değeri içerir.


Android için buradan indirin


14. Google Asistan

Kişisel bir AI asistanı olan Google Asistan, kullanıcıların iletişim kurmasına, gezinmesine ve daha birçok şey yapmasına olanak tanır. Bu android mobil uygulamasını iOS cihazlarda da 30'dan fazla sesli komut yardımıyla soru sormak, plan yapmak, oyun oynamak, uygulamaları tetiklemek vb. İçin kullanabilirsiniz.


Bu Android uygulaması, üreticiden bağımsız olarak hemen hemen her telefonda aynı deneyimle çalışır. Bazı cihazlar sesli ekran kilidi açma özelliğini bile destekliyor. Haritalar, Arama veya Chrome gibi Google hizmetlerini kullanıyorsanız, Google Asistan aracılığıyla kişiselleştirilmiş sonuçlar alırsınız.


En iyi ücretsiz android uygulamalarının dikkate değer özellikleri, Google Asistan uygulaması:


— Chromecast ile görsel yanıtlar;

— Google Home ile telefon görüşmeleri yapın;

— Aynı zamanda iOS'ta;

— Birden çok bölge ve dilde mevcuttur;

— Telefonunuzu aydınlatarak size önemli toplantıları ve randevuları hatırlatır.


Android için buradan indirin


15. Swiftkey

SwiftKey klavyesi, dünya çapında en güvenilir klavyelerden biridir. Swiftkey, klavye ve yazma uygulamaları söz konusu olduğunda android için en iyi uygulamalardan biri olarak kabul edilir çünkü kullanıcının yazma şeklini öğrenmek ve kullanıcının ne yazmak istediğini tahmin etmek için yapay zeka kullanır.


Daha hızlı giriş için hareketle yazma ve otomatik düzeltmeleri kullanır. Aynı zamanda çeşitli temalara sahip dahili bir GIF arama motoruna sahiptir. İki dilli insanlar için mükemmel bir klavyedir.


Bu Android mobil uygulaması, kredi / banka kartı numaraları gibi şifre alanlarındaki hassas bilgileri saklamaz. Genel olarak, Swiftkey kesinlikle yazma deneyiminizi geliştirecek ve cihaz için sahip olunması gereken bir android uygulamasıdır.


En iyi yeni android uygulaması Swiftkey uygulamasının dikkate değer özellikleri:


— Çarpıcı kelime tahminleri;

— Birden fazla cihaz arasında senkronize edin;

— Kopyalanan metni bir saate kadar saklamak için yerleşik pano;

— Özelleştirilebilir klavye düzeni ve boyutu;

— Ekranın her yerine akması için klavyeyi açın.


Android için buradan indirin


16. WPS Office

WPS Office Suite, hepsi bir arada özelliklere sahip en iyi ücretsiz android uygulamasıdır. MS Excel, Word, Powerpoint ile uyumludur ve ayrıca PDF'leri, elektronik tabloları, sunuları, notları ve Google belgelerini vb. Entegre eder.


Android için bu telefon uygulaması, dosya paylaşım yeteneklerinin yanı sıra ücretsiz bir PDF okuyucu, düzenleyici ve dönüştürücüye sahiptir. Ayrıca veri şifrelemeyi ve çoklu pencere modunu destekler. Kullanımı kolaydır ve ayrıca belgelerinizi otomatik olarak bulut platformuna kaydetmek için çevrimiçi sürücüye bağlanmanıza izin verir. Hepsi bir arada, bu yeni Android uygulaması tek bir eksiksiz ofis uygulamasıdır.


Temel android uygulaması olan WPS Office uygulamasının dikkate değer özellikleri:


— Pivot tablolar, tablo biçimlendirme, yerleşik grafikler ve gelişmiş elektronik tablolar;

— İşbirliği araçları ve genişletilmiş masaüstü desteği;

— Gelişmiş animasyon ve modelleme ile birden çok belgeyi görüntüleyin;

— Parola koruması ve veri kurtarma;

— PDF paketini ve dönüştürücüyü birinci sınıf bir metin düzenleyiciyle tamamlayın.


Android için buradan indirin


17. Google Haberler

Google Haberler uygulaması, alakalı haberleri Google Haberler beslemesinde sunmak için AI tekniklerini kullanır. Bu uygulama, kişiselleştirilmiş haberlerinizi gösteren "Sizin İçin" bölümünü sunar ve "Tam Kapsam" da farklı yayıncılar tarafından bildirilen aynı haberleri veya hikayeleri farklı bakış açılarını vurgulayarak görüntüler.


"Gazetelik" bölümünde, diğer çeşitli dergilere ve haber kaynaklarına abone olabilirsiniz. "Google Haberler" ile ilgili en iyi bölüm, mobil cihazlar için bu android uygulamasında daha az bilinen medya yayıncılarını bile keşfedilebilir hale getiren devasa haber kaynakları veritabanıdır.


Android uygulamasına sahip olması gereken Önemli Özellikler, Google Haberler uygulaması:


— Okuyuculara belirli bir öykü hakkında daha fazla perspektif sağlamak için benzer makaleleri gruplandırır;

— Favorilerde takip etmek için her türlü konu ve kaynağı seçin;

— Haber yayınları: Farklı kaynaklardan çeşitli makalelerin slayt gösterileri;

— Herhangi bir konu hakkında zengin bilgi sağlar

— En iyi haber: Güvenilir kaynaklardan gelen, fikir ve analiz parçalarını ayıran birkaç önemli haber.


Android için buradan indirin


18. ES File Explorer

En popüler dosya yöneticisi uygulamalarından biri olan ES Dosya Gezgini, dahili dosya yöneticilerinin sağlamadığı tüm gerekli özellikleri sağlar. Ekstra dosyaları kaldırmanıza ve cihazınızda yer açmanıza yardımcı olan bir Space Analyzer ile donatılmıştır.


Diğer ES Explorer kullanıcılarıyla WiFI üzerinden medya paylaşmak, uygulamaları kaldırmak ve verilerinizi yedeklemek için bir Uygulama Yöneticisi, diğer bazı kazançlı özelliklerdir. Bu Android uygulamasındaki "Kök Dizin Gezgini" özelliği, cihazınız köklü ise sizin için birden fazla işlevin kilidini açar.


En iyi ücretsiz android uygulamasının dikkate değer özellikleri, ES Dosya Gezgini uygulaması:


— Önceden yüklenmiş sistem uygulamalarını kök ayrıcalıklarıyla kaldırın;

— Bilgisayarınıza Android cihazınızdan WiFi üzerinden erişin;

— Medyayı galeriden gizleyin;

— Herhangi bir dosyayı parola korumasıyla şifreleyin;

— Müzik dosyaları, resimler vb. Gibi herhangi bir uygulamadan içerik çıkarın.


Android için buradan indirin


19. Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop Express, tüm fotoğraf meraklıları ve sosyal medyada fotoğraf paylaşmayı seven kişiler için en iyi ücretsiz android uygulamasıdır. Hızlı, kolay ve güçlü fotoğraf düzenlemeleri yapmak ve kolaj oluşturmak için en iyi araçlardan biridir. Fotoğraflarınıza rötuş yapmak için anında filtreler, çoklu ayarlama ve düzeltme seçenekleri ve sosyal medyada anında paylaşım gibi özellikler, Android uygulamasını en iyiler arasında öne çıkarır.


Android için en iyi telefon uygulaması olan Photoshop Express uygulamasının dikkate değer özellikleri:


— Temel Özellikler: Kırpma, döndürme, düzeltme, çevirme ve kırmızı göz giderme;

— Otomatik Düzeltme: Poz, kontrast ve beyaz dengesi için tek dokunuşla ayarlama;

— Tek dokunuşla resimlerdeki kiri, lekeleri ve tozu giderir;

— Eklenecek çok çeşitli metin stilleri, kenarlıklar, çerçeveler;

— Netlik, gölgeler, vurgular, sıcaklık ve canlılık için kaydırmalı kontroller.


Android için buradan indirin


20. Shazam

Shazam, birçok müzik sever tarafından kullanılan ve çevrenizde çalan müziği anında tanımlayan çok popüler bir müzik tanıma android uygulamasıdır. Tek yapmanız gereken cihazınızı şarkının kaynağına yakın tutmaktır ve birkaç saniye içinde Shazam şarkıyı sizin için algılayacaktır.


Bunun yanı sıra, şarkıları çalabilir, Google Play Müzik'te şarkılar satın alabilir, en sevdiğiniz şarkıları Spotify çalma listelerinize ekleyebilir, sosyal medya hesaplarınızı bağlayabilir, vb. Müzik hayranıysanız, Android mobil uygulamasına sahip olmanız gerekir.


Android telefonlar için en iyi ücretsiz uygulamaların dikkate değer özellikleri, Shazam uygulaması:


— Her tür müziği anında tanıyın;

— Tanımlanan şarkının önerilen YouTube videoları ve sözleri;

— Spotify, Play Google ve Apple Music ile uyumludur;

— Şarkı hakkında başlık, sanatçı, albüm, etiket ve çıkış tarihi gibi standart bilgiler;

— Büyük müzik veritabanı.


Android için buradan indirin


21. Groupon

Groupon, elektronik, eğlence, moda ve çok daha fazlası gibi çeşitli kategorilerde kuponlar ve fırsatlar bulmak için web, iOS ve Android uygulaması olarak kullanılabilen bir platformdur. Groupon, yakındaki fiziksel mağazalar ve ayrıca çevrimiçi mağazalardaki anlaşmalardan sizi haberdar ederek tasarruf etmenize yardımcı olabilir.


Bazı durumlarda, sizi bir satın alma işlemi yapmadan önce anlaşmaları ve teklifleri bulabileceğiniz şirketin sayfasına da yönlendirir.


En iyi android uygulaması olan Groupon uygulamasının dikkate değer özellikleri:


— Günün Fırsatı: Sizin için en iyi fırsat, her 24 saatte bir güncellenir;

— Groupon Bucks: Gelecekte kullanmak üzere Groupon aracılığıyla satın aldığınız krediler;

— Groupon anlaşmaları, daha kolay görülebilen bir seçim için etkileşimli bir haritada görüntülenir;

— Groupon Hediyelik Eşya Mağazası: Kadınlar, erkekler, çocuklar ve bebekler için özel fiyatlı hediyeler;

— Öğrenciler için ekstra indirimler.


Android için buradan indirin


22. Airbnb

Bir otel bulup rezervasyon yaptırmaya çalışmanın zahmetini unutun. Şimdi, tek bir yerde kalmak için herhangi bir oda, otel, pansiyon veya evi rahatça bulun. Airbnb ile konaklama arayabilir, ev sahipleriyle doğrudan konuşabilir ve ikna olduğunuzda uygulama üzerinden rezervasyon yapabilirsiniz.


Bu android uygulamasıyla, dünyanın her yerinden seyahat maceraları, yeni deneyimler ve ziyaret edilecek yeni yerler de bulabilirsiniz. Airbnb ile seyahatinizde ihtiyacınız olan her şeyi rezerve edin veya ev sahibi olun ve para kazanmaya başlayın. Airbnb’nin kapsamı ve tüm şaşırtıcı özellikleri tek bir yerde, onu seyahat ve konaklama endüstrisi arasında en iyi ücretsiz Android uygulamalarından biri yapar.


Android için en iyi telefon uygulamasının dikkate değer özellikleri, Airbnb uygulaması:


— Seyahat deneyimi rezervasyonu;

— Dünya çapında oteller, pansiyonlar, pansiyonlar;

— Seyahat programınıza deneyim ve etkinlikler ekleyin;

— Arama veya uygulama içi mesajlar yoluyla toplantı sahibi veya sahibi ile konuşun;

— Mükemmel bir tatil için yerel rehberler bulun.


Android için buradan indirin


23. Truecaller

Truecaller Android uygulaması, günümüzün yerleşik telefon rehberi uygulamalarının sınırlamalarının ötesine geçer ve insanların ihtiyaç duydukları doğru bilgilere her zaman erişmelerini sağlar. Bir numara veya isme göre iletişim bilgilerini aramanıza, gelen aramaları belirlemenize ve sizin için aramaları engellemenize ve doğru iletişim bilgilerini bulmak için asla başka bir yere bakmanıza gerek kalmadığından emin olmanıza yardımcı olur.


Sadece bir telefon kimliği topluluğundan, bu yeni Android uygulaması UPI ödemeleri ve yeniden şarjlar gibi diğer ufuklara genişledi. 25 crore kullanıcısından oluşan bir topluluk ve dünyanın her yerinden milyonlarca kullanıcı tarafından güncellenen spam listesi ile Truecaller, güvenli ve verimli iletişim için ihtiyacınız olan android uygulamasıdır.


En iyi ücretsiz android uygulaması Truecaller uygulamasının Dikkate değer Özellikleri:


— Truecaller'da arkadaşlarınızla ücretsiz mesajlaşma servisi;

— Bilinmeyen aramaların ve SMS'lerin otomatik tanımlanması;

— Spam ve telefonla pazarlama çağrılarını ve SMS'leri vurgular ve size bunları engelleme özgürlüğü tanıyor;

— Güvenli, güvenli ve anında para transferleri, mobil şarj ve fatura ödemeleri;

— Telefon görüşmelerini kaydedin;


Android için buradan indirin


24. Navigation Gestures

Navigation Gestures ile, en son kaydırma hareketi kontrollerini almak için bir sonraki Android güncellemesini beklemenize veya yeni bir telefon satın almanıza gerek kalmaz. Özelleştirme için Android için en iyi uygulamalardan biri olan Navigation Gestures, aynı deneyimi tüm android cihazlara getiriyor.


Sağa, sola, yukarı, aşağı kaydırın, dokunun, çift dokunun, basılı tutun veya uzun basın. Telefonunuzu kontrol etmek için Navigation Gestures kullanmanın birçok yolu vardır. İstediğiniz şekilde özelleştirmeniz yeterli.


Bir uygulamaya sahip olması gereken Önemli Özellikler, Navigation Gestures uygulaması:


— Gezinme çubuğu düğmelerini değiştirin ve hareket kontrollerini alın;

— Stok gezinme çubuğunu tamamen gizleyin;

— Root izni gerekmez;

— Özelleştirilebilir hap rengi, şeffaflık, boyutlar, konum ve daha pek çok şey;

— Özelleştirilebilir hassasiyet, titreşim, animasyon vb.


Android için buradan indirin


25. RunKeeper

Android cihazlarınız aracılığıyla fitness meraklıları topluluğuna katılın. Runkeeper, egzersiz hedeflerinizi izlemenize, ölçümlerinizi terletmenize ve ilerlemenizi ölçmenize yardımcı olacak en iyi yeni Android uygulamalarından biridir. Zorluklara katılmanıza ve egzersiz ödülleri kazanmanıza izin verecek.


Bu en yeni fitness Android uygulaması, koşan gruplar hakkında iyi bir fikir verir, antrenmanınızı, rotalarınızı vb. Planlar, ancak bu Android uygulaması bisiklet gezintilerini ve spor salonu egzersizlerini de yapabilir.


Tüm zamanların en iyi android uygulamalarının dikkate değer özellikleri, RunKeeper:


— Koşunuzun bölünmüş bir özeti;

— Notlar ekleyin, ayakkabı kilometresini takip edin ve hava durumu ayrıntılarını görün;

— Bir Runkeeper kullanıcısını etiketleyin;

— Önceki koşularıma dayalı rastgele zorluklar;

— Aralıklı bir koşu sırasında hızınızı ayarlamak için sesli koçluk.


Android için buradan indirin


26. AirDroid

AirDroid, PC'nizdeki Android cihazınıza erişmek için ekran yansıtmalı bir Android uygulamasıdır. Uygulama hem cihaza hem de bilgisayara yüklendikten sonra, dosyaları kolayca paylaşabilir ve Android telefonunuzun ekranını PC'nize yansıtabilirsiniz.


Bilgisayarınızdan tüm android uygulamalarınıza erişebilir, yeni bildirimleri, aramaları, cevapsız aramaları ve çok daha fazlasını görebilirsiniz. Android için bu harika uygulama, bilgisayarınızın tarayıcısında kullanılabilen bir web istemcisine de sahiptir.


En iyi ücretsiz android uygulaması AirDroid uygulamasının dikkate değer özellikleri:


— PC'nizdeki eksiksiz Android arayüzü;

— Uygulamaları PC'ye yedekleyin ve yükleyin

— Dosyaları ve diğer medyayı kablosuz olarak PC'ye ve bilgisayardan aktarın;

— Bilgisayarınızdan android cihaz panosuna metin kopyalayın;

— Kayıp bir telefonu takip edin veya uzaktan silin.


Android için buradan indirin


27. Daily Yoga

Daily Yoga, yeni başlayanlardan ileri seviyeye kadar herkes için gerçek bir yoga android uygulamasıdır. En profesyonel yoga dersleri ve planları, pilates, asanalar, meditasyon dersleri ve daha fazlasını sunar. Size sağlık yararları sağlar ve her gün yoga ile zihninizi ve vücudunuzu zinde tutmanıza yardımcı olur.


En iyi ücretsiz android uygulamaları arasında, yogayı daha kolay ve rahat hale getirmeyi, kilo vermeyi, rahatlamayı ve daha iyi uyumayı amaçlayan ve hayatınıza girmenizi kolaylaştıran yaklaşık 20 yoga uzmanına sahiptir.


Android için en iyi telefon uygulamasının Dikkate değer Özellikleri, Daily Yoga Uygulaması:


— Ayrıntılı sesli talimatlarla 500'den fazla yoga pozu;

— HD videolar içeren 200'den fazla yoga dersi ve 50'den fazla Yoga ders planı ve atölye çalışması

— Google Fit'i destekleyin ve sağlık verilerinizi takip edin;

— Destekleyici bir yoga topluluğu ve çoklu dil desteği;

— Çeşitli meditasyon müziği ve melodiler.


Android için buradan indirin


28. Telegram

Şimdiye kadar başka hiçbir mesajlaşma uygulaması WhatsApp ile standartları karşılayamadı, ancak Telegram burada harika bir alternatif olarak ortaya çıktı. Uçtan uca şifrelemeye sahip en iyi ücretsiz android uygulamasıdır.


Grup sohbetleri için bir özelliğe sahiptir ve sohbet robotlarının yaratıcısı haline gelmiştir. Telegram, Android kullanıcıları için eğlenceli bir mesajlaşma uygulaması ve telefonunuzda olması gereken android için en iyi uygulamalardan biridir. Telegram'ın mesajlaşma dışında yapabileceği birçok şey var.


Temel android uygulaması Telegram uygulamasının dikkate değer özellikleri:


— Düzenlemeden önce resminizi düzenleyin ve kendi GIF'inizi oluşturun;

— Kendi kendini imha eden gizli sohbet mesajlaşma özelliği;

— Bildirimleri, mesaj önizlemelerini kapatın ve bazı belirli konuşmaları kilitleyin;

— Kişisel bulut depolama;

— Telgraf botları - gönderdiğiniz anahtar kelimelerle ilgili resimler alın, örneğin, "/ köpek al" size bir köpek resmi getirecektir.


Android için buradan indirin


29. Evernote

En iyi yeni android uygulamalarından biri olan Evernote, tüm notlarınızı kolayca yönetmenize ve en iyi fikrinizi her zaman yanınızda tutmanıza yardımcı olur. Bir şeyi unutmak konusunda endişelenmenize gerek yok, çünkü Evernote fikirlerinizi, işle ilgili taslaklarınızı veya kişisel notlarınızı akıllı telefonunuzda tutmanıza olanak sağlayarak günlük işlerde üretkenliğinizi artırmanıza yardımcı olur.


Evernote, notlarınızı yazmak için çeşitli destek biçimleri dahil olmak üzere çok sayıda ek özellik sunar. Notlarınıza metin, fotoğraf, ses, video, eskiz, PDF ve web kupürleri ekleyebilirsiniz. Kartvizitler, el yazısı, basılı belge taslakları vb. Dahil olmak üzere belgeleri taramanıza ve bunlara yorum eklemenize de olanak tanır. Android telefon kullanıcıları için bu son uygulama, bir dijital not defterinden çok daha fazlasıdır.


Android telefonlar için en iyi ücretsiz uygulamanın, Evernote uygulamasının dikkate değer özellikleri:


— İşlerinizi zamanında bitirmek için düzenleyin

— Çok daha detaylı ve yaratıcı notlar oluşturmanıza olanak sağlar;

— Ek bilgi için web sayfalarını, makaleleri veya diğer ilgili çevrimiçi öğeleri sabitleyin;

— Her tür belgeyi tarayın;

— Uygulama, metinlerinizi ve notlarınızı okuyabilir.


Android için buradan indirin


30. SHAREit

SHAREit, dünya çapında milyonlarca insan tarafından kullanılan en iyi Android paylaşım uygulamasıdır. En hızlı çapraz platform transfer hızına sahip olduğu düşünülmektedir. Ayrıca videolar, müzik, filmler, duvar kağıtları, GIF'ler dahil olmak üzere size ücretsiz çevrimiçi beslemeler sunar.


Android için bu telefon uygulaması, kendi ve paylaşılan medyanızı yönetmenize ve izlemenize izin veren kendi güçlü medya oynatıcısını da tanıttı.


En iyi ücretsiz android uygulaması olan SHAREit uygulamasının dikkate değer özellikleri:


— Bluetooth'un 200 katı hızıyla çok hızlı bir paylaşım hızına sahiptir;

— Platformlar arası cihazları birbirine bağlayın;

— Hemen hemen her dosya biçimini paylaşın;

— PC ve telefon arasında veri paylaşabilir;

— Bir şeyler paylaşmak için internete bağlı olması gerekmez.


Android için buradan indirin


31. Morecast

Morecast uygulaması, net ve mantıklı bir düzene sahip muhteşem görünümlü arayüzleri nedeniyle en sevilen hava durumu tahmini android uygulamalarından biri haline geldi. Seçenekleri yan yana sunan en gelişmiş Android uygulamalarından biridir.


Bu, doğru hava durumu bilgileri sağladığı için akıllı telefonunuzda olması gereken Android uygulamalarından biridir ve kesinlikle akıllı Android cihazınız için sahip olduğunuz doğru navigatördür.


Android için en iyi telefon uygulamasının dikkate değer özellikleri, Morecast uygulaması:


— Daha ayrıntılı ve doğru bilgiler içeren gelişmiş grafikler;

— Barometrik basınç, nem, bulut örtüsü, yağış ve daha fazlası;

— Dünyanın herhangi bir yeri için 24 saat ila 14 gün arası doğru tahmin;

— 20'den fazla dilde mevcuttur;

— Mevcut hava koşullarını gösteren canlı yayınlar.


Android için buradan indirin


Sonuç

Bu en iyi android uygulamalarını sizin için, akıllı telefonunuzu en iyi şekilde kullanmak için ihtiyaç duyduğunuz en iyiler arasında biriktirdik. Ancak tüm zamanların en iyi yeni android uygulamaları burada bitmiyor, listemize giremeyen birçok başka uygulama var, ancak denemeye değmeyecekleri anlamına gelmiyor. İhtiyaçlarınızın herhangi biri için tam anlamıyla android uygulama mağazasında bir uygulama bulabilirsiniz.

3 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page